SMG Corporate Security diensten

SMG Corporate Security beveiligt kleine- en grote objecten zoals musea, bioscopen, ziekenhuizen, bedrijventerreinen, bouwplaatsen en havens, dat alles met oog voor gastheerschap. Bekijk hier de bedrijfsfilm van SMG Corporate Security om direct een goed beeld te krijgen van onze dienstverlening.

Een veilige leef- en werkomgeving creëren is onze primaire taak. Dit doen we samen met u en met onze gediplomeerde objectbeveiligers en servicegerichte receptiemedewerkers. Daarnaast zijn inbraken, brand en ongevallen helaas niet zeldzaam en zonder gevolgen. Het team van surveillanten en de samenwerking met de alarmcentrale zorgen ervoor dat alarmmeldingen snel en adequaat worden opgelost. 

De mogelijkheden bij SMG Corporate Security...

Binnen SMG Corporate Security kunnen wij u verschillende dienstverleningen aanbieden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Wie wij zijn kunt u hier lezen.

Beveiliging van objecten

We zorgen voor diverse filmtheaters en musea in het land voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers. Zaalcontroles behoren tot de werkzaamheden van objectbeveiligers en ze treden op bij calamiteiten. Ons doel is om de rust binnen de locaties ten alle tijden te behouden en iedereen een warm en welkom te geven.

Onze objectbeveiligers hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Om deze reden zijn zij uitermate geschikt om ook in ziekenhuizen de veiligheid te waarborgen. Op een plek waar emoties hoog op kunnen lopen, zijn onze beveiligers in staat om de rust te bewaren. Zij hebben een aanvullende opleiding gedaan voor beveiliging in de zorg en kunnen om deze reden goed inspelen op de diverse (medische) calamiteiten in een zorginstelling.  Bekijk hier de mogelijkheden binnen objectbeveiliging.  

Havenbeveiliging en bouwplaats beveiliging

Ook voor diverse bouwplaatsen en haventerreinen verspreid over het land voeren we controles uit op in- en uitgaande goederen en verzorgen we de in- en uitcheck van bezoekers en personeel. Objectbeveiligers lopen rondes over het terrein en bewaken kostbare goederen.

Daarnaast zorgt het surveillanten team ervoor dat er na sluitingstijd van uw locatie toezicht is op afwijkende situaties, zoals brand of inbraak door het uitvoeren van controlerondes. Vanwege de verbinding met de meldkamer centrale kunnen we ervoor zorgen dat al uw eigendommen in goede handen zijn en voorkomen we vervelende situaties. Lees hier de mogelijkheden in alarmopvolging.

Receptiemedewerkers

Op verschillende locaties werken klantvriendelijke receptiemedewerkers. Zij fungeren als eerste aanspreekpunt en zijn het visitekaartjes op uw locatie. Onze receptiemedewerkers verdiepen zich goed in de organisatie en zijn daarom de perfecte schakel tussen bezoekers, klanten en medewerkers. Zij hebben oog voor veiligheid en gastheerschap. Alles over de dienstverlening van receptiemedewerkers lees je hier. 

Extra specialismen

Winkelbeveiliging behoort tevens tot de dienstverlening van SMG Corporate Security. We ontlasten personeel door toezicht te houden op het winkelpubliek en in te spelen op afwijkende situaties. Onze winkelbeveiligers zorgen ervoor dat de huisregels worden nageleefd en treden op bij diefstal. 

Onze werkwijze

Allereerst brengen we uw wensen en behoeften in kaart om vervolgens een plan te realiseren waar onze dienstverlening volledig op is afgestemd. Wilt u een optimale bescherming garanderen van uw pand, medewerkers en eigendommen mede door de inzet van beveiligers? SMG Corporate Security kan u van een passende oplossing op maat voorzien. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Voor event security kunt u hier meer informatie vinden. 

Snel een oplossing nodig? 010 - 492 93 33 010 - 492 93 33 info@smg.eu

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Onze diensten Wallpaper