SMG Corporate Security diensten

SMG Corporate Security levert objectbeveiligers vanuit een unieke filosofie. Het waarborgen van de veiligheid van een object of locatie is onze primaire taak. Daarnaast geloven wij dat objectbeveiliging hand in hand gaat met gastheerschap. Daarom leveren wij objectbeveiligers met een representatief voorkomen die als visitekaartje voor onze klanten kunnen fungeren.

Onze objectbeveiligers zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. In onze eigen SMG Academy zorgen wij ervoor dat de vakkennis van onze medewerkers actueel blijft. Binnen onze interne opleidingen creëren wij een balans tussen theoretische kennis en praktijkervaring. Daarnaast bieden wij ook aanvullende trainingen en cursussen, zoals agressietraining, BHV-training en ISPS-training (havenbeveiliging).

Bij SMG Corporate Security...

… leveren wij vriendelijke en enthousiaste vakmensen die op een gastvrije manier de veiligheid en beveiliging van uw object, goederen, bezoekers, klanten en personeel waarborgen.

… zijn onze ervaren Security- en Safety Coördinatoren een vast aanspreekpunt, meedenkend en oplossingsgericht en ten alle tijden bereikbaar.

… weten we door onze expertise en ervaring waar de behoeftes van onze klanten liggen en proberen we hier zoveel mogelijk in te voorzien.

Snel een oplossing nodig? 010 - 492 93 33 010 - 492 93 33 info@smg.eu

Onze diensten

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Onze diensten Wallpaper