Wij zijn SMG Corporate Security

SMG Corporate Security zorgt voor de beveiliging en services op diverse locaties. Door onze expertise en ervaring kunnen we maatwerk leveren die passen binnen uw wensen en behoeften op het gebied van beveiliging van objecten, receptiediensten en alarmmeldingen.

Wij houden van een transparante werkomgeving en streven naar een persoonlijke benadering met onze klanten. Alleen op deze manier kunnen we ons goed inleven in de beoogde beveiliging en u voorzien van de beste adviezen. Met onze jarenlange ervaring en uiteenlopend klantenbestand, verzorgen we ook bij u graag de beveiliging en service die u wenst.

Wij geloven dat beveiliging van objecten hand in hand gaat met gastheerschap. Daarom hebben onze medewerkers een representatief voorkomen en fungeren als visitekaartje op locatie. Zij zijn zowel opvallend zichtbaar als onzichtbaar aanwezig.

In de SMG Academy zorgen we ervoor dat de vakkennis van de medewerkers actueel blijft. Door middel van interne opleidingen creëren we een balans tussen theoretische kennis en praktijkervaring. Daarnaast bieden wij aanvullende trainingen en cursussen aan, zoals BHV-training en ISPS-training (havenbeveiliging). 

SMG Corporate Security in het kort

Onze vriendelijke en enthousiaste vakmensen verzorgen op een gastvrije manier de veiligheid en service van uw object, goederen, bezoekers, klanten en personeel. Projectleiders denken met u mee en zijn het vaste aanspreekpunt. Zo weet u altijd waar u terecht kan en kunnen we op een persoonlijke manier een mooie samenwerking creëren. 

Vraag een offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen? Het aanvragen van een offerte voor onze Corporate Security diensten kan via onderstaand formulier. Indien u eerst een vraag wilt stellen kunt u het contactformulier op deze website invullen.

Onze divisies

Event Security - Security Management Group   - Security Management Group

SMG Event Security

Services - Security Management Group   - Security Management Group

SMG Services

Beveiliging Security Management Group  Wie zijn wij Wallpaper