Onze Event Security Diensten

Bij SMG Event Security zorgen wij voor de beveiliging en veiligheid van uw evenement van begin tot eind. Onze projectleiders zijn goed opgeleide vakmensen, met inhoudelijke kennis en ervaring. Onze dienstverlening gaat verder dan het uitsluitend leveren van goed en gekwalificeerd personeel. Wij zijn graag vanaf het allereerste moment betrokken bij uw project om mee te denken over de randvoorwaarden. 

Naast aansluiting bij overleggen met hulpdiensten en gemeentes schrijven wij desgewenst kwalitatief hoogwaardige (veiligheids-)plannen. Binnen deze samenwerking brengen wij de inrichting van de beveiliging en veiligheid van uw evenement volledig in kaart.

Bij SMG Event Security...

  • ... zijn onze goed opgeleide en ervaren projectleiders een vast aanspreekpunt tijdens uw evenement en tijdens het voor- en na-traject.
  • ... bent u verzekerd van een dynamische en zeer flexibele organisatie die gewend is om voor of tijdens een project bij te stellen daar waar nodig.
  • ... zijn onze medewerkers gemotiveerd de hoogste kwaliteit af te leveren. Zij zijn toegewijd aan hun vak en zullen hun werk met passie en professionaliteit uitvoeren.
  • ... kijken wij constant naar onze eigen processen en streven wij naar verbetering, voor onze klant en diens evenementen en voor onze eigen dienstverlening.
Snel een oplossing nodig? 010 - 492 93 33 010 - 492 93 33 info@smg.eu

Onze diensten

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Onze diensten Wallpaper