Onze Event Security Diensten

SMG Event Security beveiligt grote- en kleine evenementen zoals beurzen, sportevenementen, festivals en feesten, dat alles met oog voor gastheerschap. Bekijk hier de bedrijfsfilm van SMG Event Security om direct een goed beeld te krijgen van onze dienstverlening.

Een veilige leefomgeving creëren is onze primaire taak. Dit doen we samen met u en met onze daadkrachtige evenementenbeveiligers en vriendelijke servicemedewerkers. Ieder evenement kent haar eigen risico’s waar wij graag de zorg voor wegnemen. Of u nu opvallende beveiliging wil of onopvallend, SMG Event Security denkt met u mee. 

De mogelijkheden bij SMG Event Security...

Binnen SMG Event Security kunnen wij u verschillende dienstverleningen aanbieden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Wie wij zijn kunt u hier lezen. 

Beveiliging van evenementen

Voor diverse evenementenorganisaties zorgen we voor de veiligheid van bezoekers, klanten en medewerkers. Een belangrijk onderdeel van evenementen is de mate aan beleving. Onze beveiligers zorgen bij de entree voor een vriendelijk ontvangst. Daarnaast voeren ze veiligheidscontroles uit om te voorkomen dat onnodige spullen zoals wapens en verboden middelen naar binnen gesmokkeld worden.

Gedurende het evenement lopen beveiligers rondes over het terrein. Ze beoordelen onveilige situaties en houden toezicht. Ons doel is het evenement veilig en prettig te laten verlopen. Wanneer het evenement is afgelopen staan beveiligers klaar om de uitstroom soepel te laten verlopen. Hier leest u meer over deze dienstverlening.

Service op evenementen

Naast de beveiliging van uw evenement kunt u soms ook extra hulp gebruiken in uiteenlopende servicetaken. Het scannen van toegangsstickets of plaatsen wijzen, ze zijn van alle markten thuis. Onze servicemedewerkers doen er alles aan de bezoekers tevreden te stellen en te helpen waar nodig. Hier leest u meer over deze dienstverlening 

Extra specialismen

We weten als geen ander dat een totaalpakket aan dienstverleningen zorgen wegnemen. Zo bieden we extra services aan, zoals een centralist, video-operator of event profiler, om optimale veiligheid te garanderen op een evenement.

Een centralist coördineert het berichtenverkeer van veiligheidsmedewerkers op locatie en handelt daarnaar. Door het bewaken van communicatielijnen hebben zij een duidelijk overzicht van eventuele escalerende situaties en kunnen hier adequaat op inspelen. Wij kunnen u van meer informatie voorzien in een persoonlijk gesprek.

Onze video-operators houden scherp toezicht tijdens het evenement met behulp van bewakingscamera’s. Een operator bekijkt de beelden en handelt snel wanneer er zich vervelende situaties voordoen. Zij staan in contact met overige veiligheidsdiensten om de risico’s terug te beperken.

Een event profiler zorgt voor verscherpt toezicht tijdens een evenement. Zij analyseren het publiek en kunnen achterhalen of het afwijkende gedrag dat zij waarnemen een dreiging vormt; ook wel predictive profiling. Zij houden zich op in de perimeter van of op het evenemententerrein zelf. Event profilers staan in contact met de overige evenementenbeveiligers en geven specifieke informatie door over afwijkende zaken.

Onze werkwijze

Allereerst brengen we uw wensen en behoeften in kaart om vervolgens een plan te realiseren waar onze dienstverlening volledig op is afgestemd. Wilt u een optimale veilige beleving creëren op uw evenement? SMG Event Security kan u van een passende oplossing op maat voorzien. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Snel een oplossing nodig? 010 - 492 93 33 010 - 492 93 33 info@smg.eu

Onze diensten

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Onze diensten Wallpaper