Wij zijn SMG Event Security

Zowel voor, gedurende en na uw evenement staan onze projectleiders voor u klaar als vast aanspreekpunt.
Om risico’s tijdens evenementen zoveel mogelijk te voorzien en af te dekken, vinden wij een goede voorbereiding essentieel.
Om deze reden stellen wij een werkinstructie en briefing op voor onze beveiligers, om hen zo goed geïnformeerd mogelijk het veld in te sturen. De werkinstructie en briefings zijn altijd op basis van een gedetailleerd en professioneel veiligheidsplan, dat in overleg met klanten wordt opgesteld door ons.
Tijdens de uitvoering van het evenement zorgen wij ervoor dat alle beveiligers goed geïnstrueerd de posities innemen die vooraf besproken zijn. U hoeft uitsluitend zaken door te spreken met onze leidinggevende op locatie en wij regelen de rest.

Onze aanpak

Onze grondige voorbereiding zorgt ervoor dat onze projectleiders tijdens evenementen proactief kunnen optreden. Zij beschikken over de vaardigheid om risico’s te anticiperen en af te dekken. Zij zijn hierbij in staat om ad hoc weloverwogen beslissingen te maken en zijn hier ook besluitvaardig in. De combinatie van vakkennis uit geaccrediteerde opleidingen en praktijkervaring binnen een breed segment, zorgt ervoor dat onze projectleiders uitermate goed zijn in wat ze doen en klanten hiermee graag van dienst zijn.

Ook onze beveiligers zijn ervaren en beschikken dankzij ons interne opleidingsprogramma altijd over de meest actuele kennis. Door ons uiteenlopende klantenbestand, komen onze beveiligers in contact met een grote verscheidenheid aan mensen, van sportfans tot festivalbezoekers en van gezinnen tot VIP’s. Zij krijgen hierin de beste sturing en begeleiding. Door middel van evaluaties en innovatie, stimuleren wij onze beveiligers om steeds beter in hun vak te worden.

Ook als bedrijf zelf streven wij constant naar verbetering. In een na-traject evalueren wij het evenement in samenwerking met de klant. Zo kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren en ervoor zorgen dat het volgende evenement nog beter zal slagen.

Vraag een offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen? Het aanvragen van een offerte voor onze Event Security diensten kan via onderstaand formulier. Indien u eerst een vraag wilt stellen kunt u het contactformulier op deze website invullen.

Onze divisies

Corporate Security - Security Management Group   - Security Management Group

SMG Corporate Security

Event Security - Security Management Group   - Security Management Group

SMG Event Security

Traffic - Security Management Group   - Security Management Group

SMG Traffic

Services - Security Management Group   - Security Management Group

SMG Services

Beveiliging Security Management Group  Wie zijn wij Wallpaper