Wij zijn SMG Event Security

SMG Event Security zorgt voor de beveiliging en services op diverse evenementen door heel het land. Door onze expertise en ervaring kunnen we maatwerk leveren die past binnen uw wensen en behoeften op het gebied van beveiliging van evenementen, risicoplannen en service. 

Wij houden van een persoonlijke benadering en zijn om deze reden zowel voor, gedurende en na het evenement betrokken. Een goede voorbereiding is essentieel om zoveel mogelijk randvoorwaarden in kaart te brengen, zoals risico’s. Naast aansluiting bij overleggen met hulpdiensten en gemeentes schrijven wij desgewenst kwalitatief hoogwaardige (veiligheids-)plannen. Binnen deze samenwerking brengen wij de inrichting van de beveiliging en veiligheid van uw evenement volledig in kaart. Met onze jarenlange ervaringen en uiteenlopend klantenbestand, helpen wij ook u graag.

Onze grondige voorbereiding zorgt ervoor dat de projectleiders tijdens evenementen proactief kunnen optreden. Zij beschikken over de vaardigheid om op risico’s te anticiperen en deze af te dekken. Zij zijn hierbij in staat om ad hoc weloverwogen beslissingen te maken en zijn hier ook besluitvaardig in.

De combinatie van vakkennis uit geaccrediteerde veiligheidsopleidingen en praktijkervaring binnen een breed segment, zorgt ervoor dat de projectleiders uitermate goed zijn in wat ze doen en klanten hiermee graag van dienst zijn.

De evenementenbeveiligers zijn ervaren en beschikken dankzij onze interne opleidingen altijd over de meest actuele kennis. Zij werken secuur en hebben een groot aanpassingsvermogen. Ze komen in contact met een verscheidenheid aan mensen, van sportfans tot festivalbezoekers en van gezinnen tot VIP’S. Door middel van evaluaties en innovatie, stimuleren wij onze beveiligers om hun kennis te verbreden. Daarnaast bieden wij aanvullende trainingen en cursussen aan, zoals BHV-training en ‘omgaan-met-agressietraining’. 

SMG Event Security in het kort

Zoekt u daadkrachtige beveiligers voor uw evenement? SMG Event security helpt u graag verder. We werken landelijk op verschillende evenementen en verzorgen de veiligheid van uw bezoekers met oog voor gastheerschap. Projectleiders denken met u mee en zijn het vaste aanspreekpunt. Zo weet u altijd waar u terecht kan en kunnen we op een persoonlijke manier een mooie samenwerking creëren. 

Vraag een offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen? Het aanvragen van een offerte voor onze Event Security diensten kan via onderstaand formulier. Indien u eerst een vraag wilt stellen kunt u het contactformulier op deze website invullen.

Onze divisies

Event Security - Security Management Group   - Security Management Group

SMG Event Security

Services - Security Management Group   - Security Management Group

SMG Services

Beveiliging Security Management Group  Wie zijn wij Wallpaper