Nieuws

SMG Traffic zichtbaar op een filmset!

datum: 17 - 09

Vanwege de opnames voor de film 'Bumperkleef' die recentelijk plaatsvonden, is SMG gevraagd het verkeer van Hilvarenbeek naar Tilburg te co√∂rdineren. De N269, tussen Hilvarenbeek en Tilburg, heeft in... Lees verder »

SMG Corporate bij FIEGE Nieuwegein

datum: 03 - 09

Een oog in het zeil houden, dat kunnen de SMG objectbeveiligers wel bij FIEGE. Voor het internationale opererende bedrijf dat dient als ideale logistieke dienstverlener voor hun partners, is het belangrijk... Lees verder »

Contractverlenging tussen SMG en Museum Boijmans van Beuningen

datum: 11 - 07

Al jarenlang werkt SMG samen met Museum Boijmans van Beuningen en zijn de beveiligers van SMG inmiddels een bekend gezicht op deze locatie. We zijn trots om te vertellen dat het samenwerkingscontract... Lees verder »

De samenwerking tussen Rotterdam Topsport en SMG

datum: 25 - 06

Security Management Group werkt al jaren samen met Rotterdam Topsport voor de realisatie van diverse kleine en grote sportevenementen, maar er is veel meer mogelijk. SMG is van allerlei markten thuis... Lees verder »

SMG bij Boothstock festival en De Westland Kros

datum: 18 - 06

Op zaterdag 9 juni en het weekend van 14, 15 en 16 juni 2018 was Security Management Group werkzaam bij twee grote evenementen. Het waarborgen van veiligheid is dan essentieel. Hoe we dat doen, lees... Lees verder »

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies