Nieuws

De gouden KNVB beker

datum: 24 - 04

Het is twee dagen feest geweest in de Kuip! Waar Feyenoord en de supporters feest vierden, hield SMG de veiligheid in de gaten. Iedereen kon op een veilige en leuke manier genieten van de grootste sport... Lees verder »

De Marathon van Rotterdam, een spectaculair hardloopevenement!

datum: 10 - 04

Het is alweer de 39e editie van de NN MarathonRotterdam die het weekend van 7 en 8 april 2018 heeft plaatsgevonden. SMG heeft zorg gedragen over alle verkeersmaatregelen die getroffen moesten worden... Lees verder »

WK Baanwielrennen

datum: 12 - 03

Van 28 februari tot en met 4 maart werd het WK Baanwielrennen gehouden in sportcentrum Omnisport te Apeldoorn. Nederland werd tijdens het toernooi vertegenwoordigd door 19 renners.

Zij waren goed voor... Lees verder »

Première patser: de film

datum: 07 - 03

Op donderdag 1 februari ging Patser: de film, in Nederlandsebioscopen in première. In deze Vlaams-Nederlandse misdaadfilm hebben een aantalNederlandse rappers een acteerrol, waaronder Ali B die een... Lees verder »

SMG Academy

datum: 02 - 03

Security Management Group is niet alleen een bedrijf dat verschillende diensten levert ten behoeve van veiligheid, ook educatie staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom is een belangrijk onderdeel van... Lees verder »

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies