Nieuws

SMG aanwezig bij Reggae Rotterdam festival - Security Management Group

Algemeendatum: 01 - 08 - 19

SMG aanwezig bij Reggae Rotterdam festival

SMG Event Security heeft de focus op allerlei soorten evenementen, van groot tot klein en met verschillende doelgroepen. Afgelopen weekend hebben we een bijdrage in veiligheid geleverd aan de organisatie van alweer de derde editie van het Reggae Rotterdam festival.

Spraakmakende artiesten

Op een zonnige 28 juli 2019 kwamen ruim 18.000 muziekliefhebbers bijeen in het Kralingse Bos tijdens het Reggae Rotterdam festival. De naam zegt het al; reggae muziek zette de toon van het evenement. Van klassieke reggae, dub tot ritmische dancemuziek. Instrumenteel, opzwepend, rap; je kan het zo gek niet benoemen. Spraakmakende artiesten traden op waaronder Wyclef Jean, Morgan Heritage en met als klapper op de vuurpijl een optreden van de bekendste naam in het genre: UB40.

Veiligheid voorop

Beveiligingspersoneel inzetten voor zo’n grootschalig evenement is essentieel om het evenement veilig te laten verlopen. SMG Event Security denkt al mee in de voorbereidingen over de veiligheidsposities en het aantal veiligheidsmedewerkers. Het verlenen van service speelt een belangrijke rol gedurende het evenement. We willen dat iedere bezoeker een geweldige tijd heeft. Daarom zorgden de verkeersregelaars van SMG Traffic er voor dat de instroom goed verliep. Bezoekers met de auto kregen een parkeerplek aangewezen en werden verwezen naar de ingang. De evenementenbeveiligers zorgden voor een gastvrij ontvangst bij de entree, ontfermden zich over het fouilleren van bezoekers, stelden zich dienstverlenend op terwijl ze door het publiek liepen en werden front-stage of backstage geplaatst voor het waarborgen van de algemene veiligheid.

Het was wederom een geslaagde editie waar SMG Event Security en SMG Traffic positief op terugkijkt!


Foto door: Reggae Rotterdam festival

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper