Nieuws

SMG Academy - Security Management Group

Algemeendatum: 02 - 03 - 18

SMG Academy

Security Management Group is niet alleen een bedrijf dat verschillende diensten levert ten behoeve van veiligheid, ook educatie staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf de SMG Academy.

In onze Academy bieden wij verschillende erkende opleidingen en cursussen aan. Dit biedt ons de mogelijkheid om werknemers aan te nemen zonder ervaring en deze intern op te leiden. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat de kennis van onze medewerkers altijd actueel is. Zo hebben wij recentelijk onze verkeersregelaars voorzien van een opfriscursus. En zijn op 23 februari jongstleden alle zeven deelnemers aan de opleiding Event Security Officer geslaagd voor hun mondeling examen. Er staan meerdere opleidingen en aanvullende trainingen gepland in de SMG Academy, zoals steward-cursussen, BHV trainingen en de cursus VCA. Wij hechten veel waarde aan kundige medewerkers, zodat wij bij al onze klanten onze beste en meest vaardige werknemers in kunnen zetten, om werk af te leveren van de hoogste kwaliteit.

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper