Nieuws

Koningsdag 2018; veilig en feestelijk

Algemeendatum: 04 - 05 - 18

Op vrijdag 27 april, de verjaardag van Koning Willem-Alexander, pakte heel Nederland uit met kleine en grote activiteiten voor jong en oud. Zo waren er door heel het land meerdere vrijmarkten georganiseerd en vonden er festivals plaats voor de muziekliefhebbers. In ieder geval was er genoeg te zien en te beleven!

SMG heeft een belangrijke rol gespeeld op Koningsdag voor de veiligheid van meerdere locaties in Zuid-Holland. Zo werkten onze verkeersregelaars tijdens een buitenfeest in Katwijk en voor een kroeg in Rotterdam. Zij zorgen ervoor dat de doorstroom van mensen en het verkeer goed verliep. Onze beveiligers zorgden voor een veilige omgeving tijdens het Kroonfestival! Zij hadden oog op het publiek en zorgden voor een prettig verloop van het evenement zonder escalaties. Zelf een selfie met de bezoekers kwam ter sprake.

SMG kijkt terug op een gezellige dag! Waar bezoekers konden ontspannen en de zorgen omtrent veiligheid bij opdrachtgevers volledig waren ontnomen, zorgen de medewerkers van SMG voor veiligheid en gastvrijheid. Op naar volgend jaar!

(Foto: Kroon Festival en Drieq.com)

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies