Nieuws

Première patser: de film

Algemeendatum: 07 - 03 - 18

Op donderdag 1 februari ging Patser: de film, in Nederlandse bioscopen in première. In deze Vlaams-Nederlandse misdaadfilm hebben een aantal Nederlandse rappers een acteerrol, waaronder Ali B die een maffiabaas speelt.

Security Management Group en Pathé Nederland hebben al sinds 2013 jaar een partnership, waarbij SMG voor een aantal Pathé’s in Breda, Rotterdam en Den Haag de veiligheid van bezoekers en medewerkers waarborgt. Ter gelegenheid van de première van Patser: de film, breidden SMG en Pathé Nederland hun partnership uit naar een aantal andere steden en locaties, waaronder Pathé Delft en Cinemec Ede.De première was zeer drukbezocht, met duizenden bezoekers door het hele land die de film als eerste wilden bekijken. SMG kijkt terug op een gezellige avond, waar bezoekers ontspannen van de film konden genieten, terwijl de medewerkers van SMG zorgden voor veiligheid en gastvrijheid.

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies