Nieuws

Nieuwe bedrijfskleding beveiliging SMG - Security Management Group

Algemeendatum: 08 - 01 - 19

Nieuwe bedrijfskleding beveiliging SMG

De beveiligers van SMG gaan sinds dit jaar gekleed in nieuwe, eigentijdse bedrijfskleding.

Waar voorheen nog verschil was in uitstraling bij objectbeveiligers (SMG Corporate Security) en evenementenbeveiligers (SMG Event Security) is er gekozen voor uniformiteit zodat dit beter aansluit bij de totale bedrijfsuitstraling.

Draagcomfort

Naast de sportieve uitstraling van het casual uniform is er ook rekening gehouden met draagcomfort en functionaliteit. Veel beveiligers werken op verschillende locaties, soms buiten met warm of koud weer, maar ze werken ook binnen. Het kledingpakket bestaat daarom uit een polo, sweater en een soft shell buitenjas, zodat dit is te dragen bij verschillende weersomstandigheden. De kleding valt daarnaast soepel, zodat de beveiligers zich makkelijk kunnen bewegen.

Gastvrije uitstraling

“Wanneer medewerkers kleding dragen waarin ze zich goed voelen, draagt dit bij aan een positieve uitstraling.” aldus Pieter Kraaijeveld (Manager Operations SMG). “Daarnaast hebben we ervoor gekozen het woord ‘security’ op de achterkant weg te laten om tegemoet te komen aan onze gastvrije benadering.

“De kledinglijn bestaat uit een stoere grijze kleur, gecombineerd met de groene kleur, welke kenmerkend is voor SMG. Beveiligers zijn hierdoor zichtbaar, maar vallen niet direct op. Dit sluit aan bij onze visie ‘veiligheid met oog voor gastheerschap’.”


Bekijk onze website www.smg.eu voor meer informatie over onze dienstverleningen.

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper