Nieuws

De Marathon van Rotterdam, een spectaculair hardloopevenement!

datum: 10 - 04 - 18

Het is alweer de 39e editie van de NN Marathon Rotterdam die het weekend van 7 en 8 april 2018 heeft plaatsgevonden. SMG heeft zorg gedragen over alle verkeersmaatregelen die getroffen moesten worden zodat hardlopers veilig het parcours konden afleggen.

De diversiteit aan deelnemers is groots, van de absolute wereldtop tot aan duizenden hardlopers uit het binnen- en buitenland. Het spektakel vindt plaats door de stad Rotterdam waarbij de lopers uiteindelijk finishen op de Coolsingel. Ze rennen een mooie tocht met prachtige architectuur. Zo hebben de deelnemers tijdens hun parcours een spetterend uitzicht over de Erasmusbrug en kijken ze over de uitgestrekte plassen langs het Kralingse bos.

Doordat het hardloopevenement veel sfeer ademt en er vele deelnemers zijn, betekent dit logistiek veel voor de stad. Zo zijn er op verschillende locaties wegen afgezet en dient het verkeer omgeleid te worden. Wederom een mooie uitdaging voor SMG! Al jaren draagt SMG van begin tot het einde van het evenement zorg over alles omtrent mobiliteit in de stad. De verkeersregelaars van SMG stonden als coördinator op de weg en hebben het verkeer in goede banen geleid, maar uiteraard ook de hardlopers aangemoedigd om een mooie prestatie neer te zetten. SMG kijkt met een positieve blik terug op het sportieve evenement!

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies