Nieuws

Één van de belangrijke onderdelen in event security: crowdmanagement en crowdcontrol - Security Management Group

Algemeendatum: 10 - 12 - 19

Één van de belangrijke onderdelen in event security: crowdmanagement en crowdcontrol

Een belangrijk element binnen event security is crowdmanagement en -control. Maar wat is Event Security nou precies? Het is eigenlijk heel simpel; de beveiliging van evenementen. En dat verdelen we onder in drie belangrijke fases.

De voorbereiding

Een evenement wordt in de puntjes voorbereid. Zowel door de organisator als betrokken partijen. We werken samen om logistiek alles rond te krijgen waarbij SMG zich focust op veiligheid. We schrijven bijvoorbeeld risico – en veiligheidsplannen om een goed in te kunnen spelen op de veiligheid tijdens het evenement. Op basis daarvan maken we planningen en instrueren we medewerkers door middel van draaiboeken. Onderdelen van crowdmanagement zijn hierin meegenomen, zoals: planning van de bewegwijzering, toiletvoorzieningen en overige onderdelen van plattegronden, zodat we hier voortijdig op kunnen inspelen.

Het evenement

Stel je bent evenementenbeveiliger. Dan is dit jouw moment om te stralen, want je bent tenslotte het visitekaartje van SMG! We praten tijdens het evenement over crowd control, ook wel: de praktische uitvoering van het evenement en zich richten op het sturen van een mensenmassa. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de mensenstromen in veilige banen te leiden. Samen zorgen we ervoor dat bezoekers van een evenement zonder zorgen kunnen genieten.

Evaluatie

Na het evenement zorgen we voor een evaluatie met de klant. Zo kunnen we inspelen op eventuele verbeteringen voor een volgende keer.

Wil jij ook werken op verschillende toffe evenementen? Bekijk dan de vacatures in de beveiliging bij SMG! Klik hier voor de vacatures

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper