Nieuws

Samenwerking SMG - RAI Amsterdam - Security Management Group

Algemeendatum: 12 - 09 - 19

Samenwerking SMG - RAI Amsterdam

RAI Amsterdam Convention Centre, een prachtige locatie voor beurzen, vergaderingen, feesten, theatershows, congressen en ieder ander evenement. SMG is trots zich service- en veiligheidspartner te mogen noemen van de RAI Amsterdam.

Flexibele samenwerking

Een klein of groot evenement, alles is mogelijk in Amsterdam-Zuid. Met de beschikking over 12 hallen met ieder eigen ruimtes, zalen en loungeplekken, biedt de RAI flexibele mogelijkheden in hun 112.200 m² huurbare ruimte. En juist bij die flexibiliteit kan SMG goed aansluiten.

Achter ieder evenement schuilt een enorm logistiek proces. Een goede planning en coördinatie mag natuurlijk niet ontbreken en er zijn diverse interne en externe betrokkenen. Veiligheid creëren doen we samen en om deze reden is een goede voorbereiding essentieel. Werkinstructies, plattegronden, draaiboeken; het zijn allemaal onderdelen om flexibel in te kunnen spelen op de benodigde veiligheid per evenement.

Service verlenen

Op zo’n grote locatie zoals de RAI Amsterdam staat tevens het verlenen van service centraal. Ieder individu wil een eigen benadering en daarom is het belangrijk goed in te kunnen spelen op de verschillende doelgroepen. Onze beveiligers hebben een gastvrije instelling en ruime ervaring hun dienstverlening aan te bieden aan uiteenlopende doelgroepen.

We zijn trots SMG als samenwerkingspartner te mogen noemen van RAI Amsterdam. Op een veilige en betekenisvolle samenwerking!

Op de foto:
Rik Hoogendoorn (Omgevingsmanager RAI Amsterdam)
Pablo Franciscus (Projectleider SMG)
Marcel Koelewijn (Sales & marketing manager SMG)

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper