Nieuws

Bedrijfsfilm SMG - Security Management Group

Algemeendatum: 12 - 10 - 18

Het is zover, de lancering van de bedrijfsfilms van SMG!

Ruim een half jaar is SMG actief bezig geweest met het realiseren van een bedrijfsfilm waarin onze dienstverlening wordt gepresenteerd. Allereerst zijn we samen met het filmteam rond de tafel gaan zitten om een plan van aanpak te maken. Zo hebben we in kaart gebracht op welke locaties we gingen filmen, welke dienstverlening we zichtbaar wilden maken en op wat voor manier we dit wilden overbrengen.

Op basis van een geschreven voice-over is er meermaals een bezoek gebracht aan diverse evenementen, objecten en verkeersklussen, waar de dienstverlening van SMG zichtbaar is, om de juiste beelden te schieten.

Het resultaat mag er wezen, want we hebben een prachtige algemene corporate bedrijfsfilm gelanceerd waar we trots op zijn! Als klap op de vuurpijl hebben we voor iedere bv tevens een bedrijfsfilm paraat waardoor we de dienstverlening per bv apart kunnen presenteren.

Bekijk alle video's op onze website: www.smg.eu


En een speciale dank aan VINUTS voor de fijne samenwerking!

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper