Nieuws

Opleiding evenementenbeveiliger (Event Security Officer) - Security Management Group

Algemeendatum: 12 - 12 - 19

Opleiding evenementenbeveiliger (Event Security Officer)

Wie als evenementenbeveiliger wil werken kan het beste de opleiding Event Security officer (ESO) volgen. Dat kan bij SMG! Wij bieden namelijk in de SMG Academy talloze cursussen en opleidingen aan waaronder de opleiding evenementenbeveiliger.

Wat leer je dan zoal?

Binnen 6 lesdagen stomen we je in theorie klaar tot evenementenbeveiliger. Deze lessen worden klassikaal gegeven door een professionele docent van SMG. Gezamenlijk ga je dieper in op de theorie en maak je in groepen verschillende casussen. De focus ligt hierbij op event security met onder andere lesstof over: crowdmanagement, omgang met doelgroepen en agressie, verschillende veiligheidsrisico’s en service verlenen. Tevens is ‘wettelijke kaders’, onderdeel van de opleiding beveiliger 2, een onderdeel van de theorie.

In de praktijk!

Het leuke aan een opleiding volgen bij SMG is dat je direct werkervaring op gaat doen. Zelfs tijdens je theorie ga je werken als evenementenbeveiliger in opleiding bij voetbalwedstrijden, grote en kleine (sport)evenementen, festivals, teveel om op te noemen. Je gaat leren van je nieuwe collega’s en ervaring opdoen in de branche. Tijdens het werken word je gecoacht en beoordeeld door ESO-beoordelaars. Met tien praktijkbeoordelingen op zak en gecombineerd met je theorie word je klaargestoomd voor het examen.

Examen en certificering

Je wordt getoetst op het onderdeel ‘Event Security’ en ‘Wettelijke kaders’. Hiervoor heb je al proefexamens gemaakt dus je weet als geen ander wat je kan verwachten. Met een voldoende op de twee onderdelen en op je praktijk onderdeel dien je alleen nog een afsluitend mondeling examen te volgen. En dan? Dan krijg jij je SVPB-diploma, blauwe pas en de officiële titel evenementenbeveiliger.

Thuisstudie

Soms is het niet haalbaar voor je om klassikale lessen te volgen. Of je bent gewoon enorm goed in zelfstandig leren. SMG biedt ook mogelijkheden aan voor het volgen van een thuisstudie. Je krijgt de lesboeken mee, hebt toegang tot het online portaal waarop de lessen staan gepresenteerd en wordt gekoppeld aan de docent die altijd klaar staat om jouw vragen te beantwoorden.

Ga jij de uitdaging aan? Check de vacatures in de beveiliging bij SMG
Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper