Nieuws

SMG Traffic zichtbaar op een filmset! - Security Management Group

Algemeendatum: 17 - 09 - 18

SMG Traffic zichtbaar op een filmset!

Vanwege de opnames voor de film 'Bumperkleef' die recentelijk plaatsvonden, is SMG gevraagd het verkeer van Hilvarenbeek naar Tilburg te coördineren. De N269, tussen Hilvarenbeek en Tilburg, heeft in augustus als decor gediend voor de opnames van een film die Bumperkleef gaat heten. De regisseur is Lodewijk Crijns.

Dagelijks werken onze verkeersregelaars bij wegafzettingen, op bouwlocaties en bij evenementen. SMG was zeer vereerd toen bekend werd dat de bv SMG Traffic een belangrijke bijdrage mocht leveren aan de voorbereidingen voor de film. Tevens een nieuwe ervaring voor onze verkeersregelaars!

Als onderdeel van de gehele crew kregen onze medewerkers instructies over de opnames die de dag stonden gepland. Er zijn meerdere opnames geweest die in de weekenden hebben plaatsgevonden. Met de instructies op zak zorgden onze verkeersregelaars dat het wegverkeer vriendelijk werd omgeleid en weinig hinder ondervonden van de opnames.

We zijn enorm benieuwd naar het eindresultaat van de film Bumperkleef!


Foto door: Tom Tacken/BD

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!

Laatste berichten


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper