Nieuws

SMG bij Boothstock festival en De Westland Kros - Security Management Group

Algemeendatum: 18 - 06 - 18

SMG bij Boothstock festival en De Westland Kros

Op zaterdag 9 juni en het weekend van 14, 15 en 16 juni 2018 was Security Management Group werkzaam bij twee grote evenementen. Het waarborgen van veiligheid is dan essentieel. Hoe we dat doen, lees je hier!

Waar de oorsprong van SMG Event Security in het waarborgen van veiligheid ligt gedurende sportevenementen, is SMG steeds vaker zichtbaar op dance-evenementen. SMG Event Security heeft de focus op allerlei soorten evenementen, van groot tot klein, en heeft afgelopen weekenden een bijdrage in veiligheid geleverd aan de organisatie van Boothstock festival en De Westland Kros.

Ruim 10.000 dansliefhebbers waren aanwezig tijdens Boothstock festival op 9 juni 2018. Een groot evenement in het Kralingse Bos in Rotterdam. Dit was alweer de 7e editie van het evenement met een diverse line up van techno, house, hiphop en meer, verspreid over zeven muziekpodia.

De Westland Kros werd door ongeveer 6.000 bezoekers bezocht. Dit evenement wordt georganiseerd op het festival terrein ‘De Hoge Bomen’ in Naaldwijk en er zijn twee unieke avonden: vrijdag 15 juni en zaterdag 16 juni 2018. De vrijdagavond is altijd kenmerkend aan de Westlandse cultuur met Westlandse artiesten. De zaterdagavond staat bekend om de ‘grotere namen’ met een spectaculaire afsluiter.

Het de werkzaamheden van beveiligingsmedewerkers bij grotere evenementen is essentieel voor het waarborgen van de veiligheid. Dit begint al bij de voorbereidingen op het evenement. SMG Event Security denkt mee over de veiligheidsposities en over de hoeveelheid inzet. Tijdens het evenement zelf begint de veiligheid al bij de toestroom van het verkeer van de bezoekers. De verkeersregelaars van SMG Traffic hebben ervoor gezorgd dat iedere bezoeker een parkeerplek aangewezen heeft gekregen. De evenementenbeveiligers werden in groten getale ingezet gedurende de evenementen. Zij zorgden voor een gastvrij ontvangst bij de entree, ontfermden zich over het fouilleren van bezoekers, stelden zich dienstverlenend op terwijl ze door het publiek liepen en werden front-stage of backstage geplaatst voor het waarborgen van de veiligheid op deze locaties.

Al met al waren het twee geslaagde evenementen waar SMG Event Security en SMG Traffic positief op terugkijkt!

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!

Laatste berichten


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper