Nieuws

Verkeersveiligheid tijdens grote- en kleine evenementen, filmlocaties, infrastructurele klussen en bouwwerkzaamheden - Security Management Group

Algemeendatum: 18 - 12 - 19

Verkeersveiligheid tijdens grote- en kleine evenementen, filmlocaties, infrastructurele klussen en bouwwerkzaamheden

Het werken als verkeersregelaar bij SMG Traffic is een leuke uitdaging. Waarom? Omdat je op veel verschillende plekken komt en een zichtbare rol hebt. De werkzaamheden komen in principe op hetzelfde neer, namelijk; verkeersstromen veilig maken. De omgeving waarin je werkt bepaald welke handelingen er uitgevoerd dienen te worden.

Neem als voorbeeld een filmlocatie. SMG heeft onder andere bij de opnames van de serie Killing Eve en de filmopnames van Lyrebird een bijdrage geleverd. Meerdere locaties moesten worden afgezet en verkeer werd omgeleid door verkeersregelaars. Het werken met bekende sterren vergt een ander soort houding dan wanneer je met collega’s bij een wegafzetting staat of op een bouwlocatie. Dan krijg je veel meer te maken met in- en uitstromend goederenvervoer. Bij grote- en kleine evenementen krijg je juist weer te maken met grotere drukte van bezoekers die binnen een bepaald tijdsbestek instromen. Of het nou een bouwlocatie is, je midden op een groot kruispunt staat of werkzaam bent bij een evenement, als verkeersregelaar zorg je voor de veiligheid met oog voor gastheerschap.

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper