Nieuws

Ontwikkelingen in de beveiligingsbranche: RI&E - Security Management Group

Algemeendatum: 21 - 06 - 19

Vandaag is het de laatste dag van de week van de RI&E; ook wel risico-inventarisatie & -evaluatie.

Van 17 tot en met 21 juni 2019 heeft de Beveiligingsbranche een campagne gepresenteerd en belangrijke voordelen van de arbeidsrisico’s onder de aandacht gebracht.

Het toepassen van RI&E biedt veel voordelen voor beveiligingsbedrijven. Het geeft namelijk een duidelijk overzicht en een beoordeling van diverse risico’s uit het werkveld. Met behulp van een online platform kan ervoor gezorgd worden dat arbeidsrisico’s in kaart worden gebracht zodat men hierop kan inspelen. Zoals op de website www.beveiligingsbranche.nl staat beschreven, bestaat een RI&E uit twee onderdelen:

- Een lijst (risico-inventarisatie) met alle veiligheids- en gezondheidsrisico's in uw bedrijf;
- Een plan van aanpak voor het oplossen ervan.

Bijdrage van SMG aan de Branche RI&E

Als grote speler in de markt vindt SMG het belangrijk onderdeel te zijn van de Branche RI&E. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de risico's die in kaart worden gebracht voor beveiligingsmedewerkers, worden gewaarborgd. Vanwege de kennis en ervaringen in het werkveld brengen we adviezen uit en werken we nauw samen met andere partijen in onze branche.

Juist door de toegankelijkheid van Branche RI&E zijn we van mening dat we personeel dichterbij elkaar kunnen brengen en als werkgever een (nog) sterkere basis kunnen garanderen voor de medewerkers. Uiteraard is planvorming, analyseren en evalueren onderdeel van het hoog houden van de kwaliteit van de RI&E met als uitkomst een diepere betekenis te kunnen geven aan de samenwerking met beveiligingspersoneel.

Bekijk de video van de Beveiligingsbranche met daarin alle voordelen van de RI&E.

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!

Laatste berichten


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper