Nieuws

Veiligheid tijdens OWee Delft - Security Management Group

Algemeendatum: 21 - 10 - 19

Veiligheid tijdens OWee Delft

Al vanaf 2013 is SMG Event Security betrokken bij het inrichten van veiligheidsposities tijdens de OWee; de OntvangstWeek van Delftse studenten. De OWee wordt ieder jaar georganiseerd en fungeert als start voor een geweldige studietijd.

Activiteiten tijdens OWee

Gedurende de introductieweek in Delft worden er diverse gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Samen een ontbijtje eten, kennismaken met verschillende studie- en studentenverenigingen, tour door collegezalen, film kijken in de openluchtbioscoop, een avontuurlijke kroegentocht en er staat nog veel meer op het programma.

Een veilige omgeving

SMG Event Security verzorgt de veiligheid bij alle evenementen tijdens OWee waar de inzet van beveiligers benodigd is. Het is belangrijk dat elke student met plezier deel kan nemen aan de evenementen in een veilige omgeving. Evenementenbeveiligers verzorgen de fouillering bij de toegang van de feestactiviteiten en letten gedurende de avond goed op overmatig alcoholgebruik. “Alcoholgebruik onder studenten is altijd een belangrijk aandachtspunt en overmatig gebruik dienen we te voorkomen voor het behouden van een prettige sfeer” zegt Geoffrey Wongsosetro, projectleider SMG voor OWee Delft. “Veiligheid is belangrijker dan de sfeer”.

Al jaren worden er veiligheidsoverleggen georganiseerd met alle betrokken actoren, waarin er wordt geëvalueerd en aandachtspunten voor komende edities worden besproken. “De samenwerking verloopt prettig en het voelt als een hechte familie. We kijken alweer uit naar de volgende editie in 2020!”

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper