Nieuws

SMG Services bij de Kuip - Security Management Group

Algemeendatum: 21 - 11 - 18

SMG Services bij de Kuip

Werken op een unieke locatie is wat de klantvriendelijke receptiemedewerkers van SMG doen bij de Kuip. Iedere dag gaan ze met plezier naar hun werk. Lees hier meer over hun dienstverlening.

De receptionistes van SMG staan altijd klaar voor bezoekers en zakelijke relaties die aankomen in het Maasgebouw. Zij kunnen zich melden bij de receptie en worden hierna doorverwezen naar de juiste bestemming of persoon. Uiteraard wordt hen eerst een kopje koffie of thee aangeboden! De receptiemedewerkers fungeren als eerste aanspreekpunt en geven de bezoekers een vriendelijk en gastvrij gevoel mee.

Naast de ontvangst van bezoekers zijn zij ook de spin in het web voor het uitwisselen van relevante informatie, beantwoorden van inkomende telefoongesprekken of geven een boodschap door. Daarnaast beheren zij de administratie van in- en uitgaande post en goederen.

De receptioniste zijn trots om bij de Kuip te mogen werken en dat gevoel van trots stralen zij uit tijdens hun werkzaamheden.

Wilt u meer weten over deze dienstverlening? Bekijk dan de website van SMG Services en neem contact op https://smg.eu/services/onze-diensten/

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!

Laatste berichten


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper