Nieuws

Contractverlenging tussen SMG en Museum Boijmans van Beuningen - Security Management Group

Algemeendatum: 22 - 06 - 20

Contractverlenging tussen SMG en Museum Boijmans van Beuningen

Al jarenlang werkt SMG samen met Museum Boijmans van Beuningen en zijn de beveiligers van SMG inmiddels een bekend gezicht op deze locatie. We zijn trots om te vertellen dat het samenwerkingscontract wederom is verlengd!

Sinds 2008 werkt SMG samen met Museum Boijmans Van Beuningen. Dit is een prachtig museum voor beeldende kunst, gelegen aan het Museumpark te Rotterdam. De collectie bestaat uit verschillende tekeningen en etsen, moderne kunstobjecten en uitgebreide tentoonstellingen. Allerlei creaties op het gebied van het gebied van beeldende kunst, toegepaste kunst en design. Het werk van namen zoals Rembrandt van Rijn (kunstschilder) en Joline Jolink (mode ontwerper) worden mooi gepresenteerd en bewonderd door meer dan 300.000 bezoekers per jaar!

Uiteraard dient prachtig werk goed beveiligd te worden en daar speelt de dienstverlening van SMG een belangrijke rol in. Als opvulling op de huisbeveiliging van Museum Boijmans van Beuningen zorgen de beveiligers van SMG voor een aangenaam bezoek. Zij handelen als gastheren en gastvrouwen en bewaken de kunstobjecten en zorgen al met al voor een gastvrij ontvangst van de bezoekers.

Vanwege de jarenlange prettige samenwerking is afgelopen week de samenwerkingsovereenkomst met het museum wederom een jaar verlengd. De Rotterdamse mentaliteit van SMG past zeer goed bij het Rotterdamse museum. Daarnaast weet SMG de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden door in te spelen op de wensen en behoeftes van het museum en haar persoonlijke benadering vanuit de operationele kant, ook tijdens de coronacrisis. 

SMG is een trotse samenwerkingspartner van Museum Boijmans van Beuningen!


Foto: Museum Boijmans van Beuningen

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper