Nieuws

SMG vaart mee met Boot10 - Security Management Group

Algemeendatum: 22 - 07 - 19

SMG vaart mee met Boot10

Sinds het begin van 2019 heeft SMG een bijzondere klant erbij, namelijk: Boot 10. Bij Boot10 slaagt je feestje altijd!

Deze organisatie heeft zeker tien unieke partyboten in het bezit, verspreid over locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden. De groottes van de boot variëren van 20 tot 700 personen en verschillende doelgroepen zijn welkom. Van bruiloften tot verjaardagen en van studenten feesten tot vergaderingen, niets is te gek. Daarom is een zekere veiligheid aan boord extra belangrijk en is SMG trots zich als vaste partner van Boot10 te presenteren.

Veilig aan boord

Iedere boot van Boot10 voldoet aan de algemene veiligheidsregels met o.a. bewegwijzering van de nooduitgangen, de aanwezige reddingsvesten- en boeien en reddingsboten. Hier is het aanwezige personeel van op de hoogte en leeft de veiligheidsinstructies na. Voor extra preventieve veiligheid aan boord, werkt het personeel nauw samen met de evenementenbeveiligers van SMG.

Het waarborgen van de veiligheid begint al wanneer de bezoekers van het evenement aan boord stappen. Een goede instroom en doorstroom is namelijk van belang, zodat de boot op tijd kan vertrekken van haar opstaplocatie. De evenementenbeveiligers zorgen voor een vriendelijk ontvangst en voeren een toegangscontrole uit.

Onbezorgd genieten

Eenmaal binnen kunnen de bezoekers, indien gewenst, gebruik maken van uitgebreide buffetten en de dansvloer. Alles staat in het teken van onbezorgd genieten! De beveiligers bezitten een hoge mate van veiligheid en gastheerschap. Ze verlenen extra services door bezoekers te verwijzen naar andere dekken en ze beantwoorden eventuele vragen. Ze houden toezicht tijdens het varen en treden op bij eventuele incidenten.

Kenmerkend aan de evenementenbeveiligers is dat ze een groot aanpassingsvermogen hebben en makkelijk kunnen inspelen op de verschillende doelgroepen. Wanneer de partyboot weer aangemeerd is, zorgen de beveiligers voor een goede uitstroom.

SMG bedankt Boot10 voor het vertrouwen!

Bekijk voor meer informatie op de website www.boot10.nl

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!

Laatste berichten


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper