Nieuws

De gouden KNVB beker

datum: 24 - 04 - 18

Het is twee dagen feest geweest in de Kuip! Waar Feyenoord en de supporters feest vierden, hield SMG de veiligheid in de gaten. Iedereen kon op een veilige en leuke manier genieten van de grootste sport van Nederland.

Allereerst veroverde Feyenoord zondagavond 22 april 2018 de speciale gouden KNVB Beker door in de finale met 0-3 af te rekenen met AZ. Waar de gevoelstemperatuur bij de kwalificatie voor de finale van de wedstrijd beneden het nulpunt was, scheen de zon volop tijdens de overwinning van de hele finale! De verkeersregelaars, (medical) stewards, beveiligers en hosts stonden voor-, tijdens en na de spannende wedstrijd klaar voor de supporters en hebben een bijdrage geleverd aan de warme sfeer in het stadion.

Als volgt vond op maandag 23 april de feestelijke huldiging plaats, wederom in de Kuip. Tijdens deze middag werden de spelers van Feyenoord trots toegejuicht door de supporters! Zeker 15.000 bezoekers dansten en zongen mee met de muziek en vierden samen feest. SMG heeft ervoor gezorgd dat de huldiging prettig en veilig is verlopen door de geweldige inzet van haar veiligheids- en servicemedewerkers.

Het is na het landskampioenschap en de Johan Cruijff Schaal de derde gouden prijs binnen één jaar voor Feyenoord. Wij feliciteren Feyenoord met het winnen van de Toto KNVB beker!

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies