Nieuws

Veiligheid en gastvrijheid in verschillende stadions - Security Management Group

Algemeendatum: 24 - 12 - 19

Veiligheid en gastvrijheid in verschillende stadions

Jaarlijks verzorgen wij de veiligheid bij iedere voetbalwedstrijd en evenement in de Kuip. Al sinds 1974 zijn we hierbij betrokken. Zo werken de voetbalstewards van SMG langs het veld en verzorgen zij een juiste instroom van de vele bezoekers. Ze controleren de toegangskaarten en verwijzen bezoekers naar het goede vak. De voetbalstewards werken samen met onze evenementenbeveiligers en zorgen er met het team voor dat bezoekers gefouilleerd worden bij de entree.

De servicemedewerkers staan al bij de entree klaar om tickets te scannen, men te ontvangen en wegwijs te helpen. Hun klantvriendelijke benadering zorgt voor tevredenheid onder de bezoekers.

Samenwerken met verkeersregelaars

Daarnaast werken voetbalstewards en servicemedewerkers nauw samen met verkeersregelaars van SMG. Zij zijn namelijk het allereerste aanspreekpunt om het wegverkeer vriendelijk om te leiden en de bereikbaarheid naar de Kuip veilig te laten verlopen.

Uitbreiding in clubs

In de loop der jaren verzorgen we niet alleen de veiligheid in de Kuip, maar zijn wij inmiddels zichtbaar bij meerdere Rotterdamse clubs. Zo zijn we sponsor van de club SBV Excelsior uit Kralingen en van Sparta Rotterdam. Bij Sparta Rotterdam, bijnaam “Het Kasteel”, werken er meerdere beveiligers van SMG in het hoofdgebouw van deze club. Daar verzorgen ze een vriendelijk ontvangst van de bezoekers en begeleiden ze de bezoekers naar de juiste plek.

Met uitwedstrijden van Feyenoord staat er een team aan veiligheidsmedewerkers en servicemedewerkers klaar en begeleiden de uitsupporters. Zo wordt de veiligheid van de supporters en de spelers gecontinueerd.

Gekeken naar de oorsprong van onze naam, zijn wij enorm trots op deze prestatie. Daarnaast beloven we een bijzondere werkplek aan voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan de voetbal. Wil je meer weten over het werken in een voetbalstadion? Bekijk hier de vacatures Klik hier voor de vacature

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper