Nieuws

Interview met nieuwe collega Johan - Security Management Group

Algemeendatum: 25 - 03 - 21

Interview met nieuwe collega Johan

Wie zijn de mensen achter ons werk? Wij stellen Johan Haijer graag aan jullie voor, één van de nieuwste aanwinsten in het team! In het interview met Johan vertelt hij over zijn nieuwe uitdaging in de rol als Manager Projectleiding! 

Manager projectleiding, vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in?

In ieder team heb je een aanspreekpunt nodig, trainer, coach, manager noem het hoe je wil. Voor mij is een event pas geslaagd als opdrachtgever, bezoeker en personeel tevreden zijn. Dit vergt veel coördinatie en daar kan ik bij helpen met advies, keuzes, maar draag ook de verantwoording voor verbeteringen. Wil je meer weten, spreek me gerust aan of stuur me een mail of bericht via LinkedIn.

Wat is je achtergrond?

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de eventbranche en heb me altijd bezig gehouden met grootschalige bijeenkomsten. Ik ben voor mijn werk in Ahoy naar Rotterdam verhuisd en heb daar alle voorkomende events gefaciliteerd met o.a. personeelsdiensten zoals schoonmaak, beveiliging en horeca. De afgelopen jaren heb ik volledig toegelegd op de exploitatie van RDM Events (RDM Onderzeebootloods) in het Havengebied.

Van welke werkzaamheden krijg jij het meeste energie?

Ik word gelukkig van werk dat mensen samenbrengt en waar ik een bijdrage kan leveren aan een zichtbaar of voelbaar resultaat. Natuurlijk is een wedstrijd of een concert leuk, maar de in- en uitstroom van publiek blijft ook mooi!

Waar zie jij de kansen en uitdagingen in deze nieuwe functie?

Op korte termijn moeten we zorgen dat we klaar staan voor de “unlock” van de maatschappij. We verwachten dat iedereen staat te trappelen om te ondernemen en organiseren zodra het mag. Hoe gaaf is het om onze gasten weer te ontvangen. Iets verder kijkend zullen we ons serviceniveau op peil moeten houden om relevant te blijven. Dit laatste kan alleen door en met medewerkers. Ik ben ook benieuwd hoe anderen hierover denken. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Ik vind het heerlijk om te sporten en speel fanatiek squash om fit te blijven, maar ook andere sporten vind ik leuk. Ik heb een brede interesse wat goed van pas kwam de afgelopen tijd toen we “binnen” moesten zitten, maar ben nu ook wel weer blij dat er zicht is op de heropening.

Heel veel succes Johan en fijn dat we samen verder kunnen bouwen aan een nóg professionelere organisatie! Bedankt voor je tijd en veel succes in je nieuwe functie!

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper