Nieuws

Inspiratiedagen met studenten MBO scholen - Security Management Group

Algemeendatum: 31 - 10 - 18

Inspiratiedagen met studenten MBO scholen

Security Management Group is steeds meer betrokken bij maatschappelijke projecten van onder andere Feyenoord. Zo zijn we recentelijk een samenwerking aangegaan met MBO-scholen Zadkine en Albeda College in Rotterdam.

In het kader van inspiratie en ontwikkeling hebben we de ‘Inspiratiedagen’ werkelijk gemaakt voor studenten die een studie in de richting van veiligheid volgen.

Eerder is er een bezoek aan scholen gebracht om alle studenten te informeren over de Inspiratiedag door middel van een interactieve presentatie. Ze hebben kennis kunnen maken met Security Management Group (verder: SMG) en haar dienstverleningen en de bijdrage die de studenten op de dag zelf kunnen leveren. Na de Inspiratiedag kunnen ze zich bijvoorbeeld aanmelden om te werken als steward in de Kuip, als evenementen beveiliger of als verkeersregelaar.

De dag startte met een veiligheidsrondleiding door de Kuip, gegeven door stewards en beveiligers van SMG. Diverse veiligheidsposities werden laten zien en toegelicht, men kon door de spelerstunnel lopen en het bezoek aan de commandokamer, het centrale punt in het Stadion, was de kers op de taart!

Na de rondleiding werden de studenten uitgenodigd voor het spelen van een waardenspel en uitdagende sportactiviteiten. Met hulp van maatschappelijke trainers van Feyenoord werden de studenten gestimuleerd hun kwaliteiten te ontdekken. Zo konden ze meerdere waarden zoeken en werden ze getracht na te denken waarom deze waarden in de wereld van veiligheid een belangrijke rol konden spelen. De sportactiviteiten zorgden voor een fijne teambonding en een actieve en gezellige sfeer.

Op 11 oktober 2018 waren studenten van de vestigingen van het Albeda College op bezoek in de Kuip. Op 18 oktober werden de studenten van het Zadkine ontvangen. In totaal hebben er meer dan 200 studenten kennis gemaakt met Feyenoord en SMG!

SMG wil in de toekomst meerdere inspiratiedagen organiseren met één doel: de bijzondere samenwerking uitbreiden en verdieping geven aan de betekenis van veiligheid met studenten uit Rotterdam!

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!

Laatste berichten


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper