Nieuws

SMG Traffic zichtbaar op een filmset!

datum: 17 - 09 - 18

Nieuwsbericht SMG - SMG Traffic zichtbaar op een filmset!

Vanwege de opnames voor de film 'Bumperkleef' die recentelijk plaatsvonden, is SMG gevraagd het verkeer van Hilvarenbeek naar Tilburg te coördineren. De N269, tussen Hilvarenbeek en Tilburg, heeft in... Lees verder

SMG Corporate bij FIEGE Nieuwegein

datum: 03 - 09 - 18

Nieuwsbericht SMG - SMG Corporate bij FIEGE Nieuwegein

Een oog in het zeil houden, dat kunnen de SMG objectbeveiligers wel bij FIEGE. Voor het internationale opererende bedrijf dat dient als ideale logistieke dienstverlener voor hun partners, is het belangrijk... Lees verder

Contractverlenging tussen SMG en Museum Boijmans van Beuningen

datum: 11 - 07 - 18

Nieuwsbericht SMG - Contractverlenging tussen SMG en Museum Boijmans van Beuningen

Al jarenlang werkt SMG samen met Museum Boijmans van Beuningen en zijn de beveiligers van SMG inmiddels een bekend gezicht op deze locatie. We zijn trots om te vertellen dat het samenwerkingscontract... Lees verder

De samenwerking tussen Rotterdam Topsport en SMG

datum: 25 - 06 - 18

Nieuwsbericht SMG - De samenwerking tussen Rotterdam Topsport en SMG

Security Management Group werkt al jaren samen met Rotterdam Topsport voor de realisatie van diverse kleine en grote sportevenementen, maar er is veel meer mogelijk. SMG is van allerlei markten thuis... Lees verder

SMG bij Boothstock festival en De Westland Kros

datum: 18 - 06 - 18

Nieuwsbericht SMG - SMG bij Boothstock festival en De Westland Kros

Op zaterdag 9 juni en het weekend van 14, 15 en 16 juni 2018 was Security Management Group werkzaam bij twee grote evenementen. Het waarborgen van veiligheid is dan essentieel. Hoe we dat doen, lees... Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper