Nieuws

Één van de belangrijke onderdelen in event security: crowdmanagement en crowdcontrol

datum: 10 - 12 - 19

Nieuwsbericht SMG - Één van de belangrijke onderdelen in event security: crowdmanagement en crowdcontrol

Een belangrijk element binnen event security is crowdmanagement en -control. Maar wat is Event Security nou precies? Het is eigenlijk heel simpel; de beveiliging van evenementen. En dat verdelen we onder... Lees verder

Werken als evenementenbeveiliger? Dit kan je verwachten!

datum: 09 - 12 - 19

Nieuwsbericht SMG - Werken als evenementenbeveiliger? Dit kan je verwachten!

De naam zegt het al; een evenementenbeveiliger is een beveiliger die voornamelijk werkt op evenementen. Dat kunnen grootschalige festivals zijn, maar ook de kleinere evenementen verdienen net zoveel... Lees verder

Objectbeveiliging in allerlei facetten

datum: 03 - 12 - 19

Nieuwsbericht SMG - Objectbeveiliging in allerlei facetten

Kort samengevat betekent objectbeveiliging: beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald object. De werkzaamheden van een beveiliger komen neer op het lopen van controle rondes waarbij... Lees verder

Veiligheid tijdens OWee Delft

datum: 21 - 10 - 19

Nieuwsbericht SMG - Veiligheid tijdens OWee Delft

Al vanaf 2013 is SMG Event Security betrokken bij het inrichten van veiligheidsposities tijdens de OWee; de OntvangstWeek van Delftse studenten. De OWee wordt ieder jaar georganiseerd en fungeert als... Lees verder

Samenwerking SMG - RAI Amsterdam

datum: 12 - 09 - 19

Nieuwsbericht SMG - Samenwerking SMG - RAI Amsterdam

RAI Amsterdam Convention Centre, een prachtige locatie voor beurzen, vergaderingen, feesten, theatershows, congressen en ieder ander evenement. SMG is trots zich service- en veiligheidspartner te mogen... Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper