Nieuws

Opleiding evenementenbeveiliger (Event Security Officer)

datum: 12 - 12 - 19

Nieuwsbericht SMG - Opleiding evenementenbeveiliger (Event Security Officer)

Wie als evenementenbeveiliger wil werken kan het beste de opleiding Event Security officer (ESO) volgen. Dat kan bij SMG! Wij bieden namelijk in de SMG Academy talloze cursussen en opleidingen aan waaronder... Lees verder

Één van de belangrijke onderdelen in event security: crowdmanagement en crowdcontrol

datum: 10 - 12 - 19

Nieuwsbericht SMG - Één van de belangrijke onderdelen in event security: crowdmanagement en crowdcontrol

Een belangrijk element binnen event security is crowdmanagement en -control. Maar wat is Event Security nou precies? Het is eigenlijk heel simpel; de beveiliging van evenementen. En dat verdelen we onder... Lees verder

Werken als evenementenbeveiliger? Dit kan je verwachten!

datum: 09 - 12 - 19

Nieuwsbericht SMG - Werken als evenementenbeveiliger? Dit kan je verwachten!

De naam zegt het al; een evenementenbeveiliger is een beveiliger die voornamelijk werkt op evenementen. Dat kunnen grootschalige festivals zijn, maar ook de kleinere evenementen verdienen net zoveel... Lees verder

Objectbeveiliging in allerlei facetten

datum: 03 - 12 - 19

Nieuwsbericht SMG - Objectbeveiliging in allerlei facetten

Kort samengevat betekent objectbeveiliging: beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald object. De werkzaamheden van een beveiliger komen neer op het lopen van controle rondes waarbij... Lees verder

Veiligheid tijdens OWee Delft

datum: 21 - 10 - 19

Nieuwsbericht SMG - Veiligheid tijdens OWee Delft

Al vanaf 2013 is SMG Event Security betrokken bij het inrichten van veiligheidsposities tijdens de OWee; de OntvangstWeek van Delftse studenten. De OWee wordt ieder jaar georganiseerd en fungeert als... Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper