Onze Services diensten

SMG Services ondersteunt bij diverse evenementen en voetbalstadions. Wij treden op als gastheer voor uw bezoekend publiek en ontvangen hen op professionele en vriendelijke wijze. Bekijk hier de bedrijfsfilm van SMG Services om direct een goed beeld te krijgen van onze dienstverlening.

Het verlenen van extra service tijdens u evenement kan er vaak al voor zorgen dat er nóg meer waarde wordt gegeven aan uw naam. We doen dit samen met u en met onze vakgerichte servicemedewerkers, zoals voetbalstewards, eerste hulpverleners en servicemedewerkers in het algemeen. Onze medewerkers zijn zichtbaar aanwezig en kunnen direct worden benaderd als eerste aanspreekpunt bij vragen of voor het verlenen van eerste hulp. Uiteraard zorgen wij er (proactief) voor dat uw evenement ordentelijk en zonder ongeregeldheden verloopt. SMG Services kan ondersteunen tijdens uw evenement en zorgen voor een hoge tevredenheid van de bezoekers.

De mogelijkheden bij SMG Services...

Binnen SMG Services kunnen wij u verschillende dienstverleningen aanbieden met een hoog serviceniveau. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Wie wij zijn kunt u hier lezen.  

Servicemedewerkers

Onze servicemedewerkers werken op verschillende locaties. Zij zijn echte gastheren en –vrouwen en werken nauw samen met de veiligheidsmedewerkers. De servicemedewerkers zijn het aanspreekpunt op locaties en maken gemakkelijk contact met bezoekers. Ze kunnen bezoekers van informatie voorzien en waar nodig ook kaartcontroles uitvoeren. Hier leest u meer over deze dienstverlening.

Voetbalstewards

We werken in diverse stadions door het land waar we voor, tijdens en na een voetbalwedstrijd in en rond het stadion beveiligingswerkzaamheden verrichten. De voetbalstewards van SMG zijn zeer dienstverlenend en kunnen door juist en adequaat optreden veel problemen voorkomen. Ze zijn daadkrachtig en kunnen goed anticiperen bij ongeregeldheden. Zij staan als het waren in de eerste lijn zodat ze proactief kunnen optreden. De betrokkenheid bij de wedstrijden is groot. Ze werken volgens de regels van het KNVB waar zij het certificaat voor in het bezit hebben. Hier leest u meer over deze dienstverlening. 

Onze werkwijze

Allereerst brengen we uw wensen en behoeften in kaart om vervolgens een plan te realiseren waar onze dienstverlening in service volledig op is afgestemd. Wilt u door middel van extra service een hoge beleving creëren op een evenement of locatie? SMG Services kan u van een passende oplossing op maat voorzien. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Snel een oplossing nodig? 010 - 492 93 33 010 - 492 93 33 info@smg.eu

Onze diensten

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Onze diensten Wallpaper