Wij zijn SMG Services

SMG Services tovert een glimlach bij de bezoekers van evenementen en stadions. We geven net wat extra om betekenis te geven aan de service op uw locatie. Door onze gastvrije instelling kunnen we naast veiligheid ook voorzien in allerlei servicemogelijkheden. 

We zijn een servicegerichte organisatie en houden van een persoonlijke benadering. Zo hebben wij gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zorgen we dat dit uitgestraald wordt op locaties. Onze betrokkenheid is groot. Een projectleider neemt met u de details van het evenement door om te beoordelen welke dienstverleningen passen bij uw wensen en behoeften.

Onze representatieve medewerkers fungeren als visitekaartje voor uw locatie. Zij zijn servicegericht en communicatief vaardig en staan bezoekers te woord met een lach. Door hun proactieve houding onderscheiden ze zich en met hun enthousiasme kenmerken ze zich. Door te luisteren naar de wensen en behoeftes en hierop in te spelen, zorgen zij ervoor dat uw evenement al vanaf het eerste moment een succes is.

Onze medewerkers bij SMG Services worden uitgebreid geïnstrueerd voorafgaand aan het evenement, zodat ze goed kunnen inspelen op de te verlenen service. Ze hebben een groot aanpassingsvermogen door hun verscheidenheid aan contacten. Daarnaast verzorgen we regelmatig aanvullende cursussen en trainingen, zodat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen.

SMG Services in het kort

Wilt u een hoge beleving creëren op uw evenement of locatie? SMG Services helpt u graag verder. We zorgen voor een gastvrij ontvangst van uw bezoekers en hebben daarnaast oog voor veiligheid en zorg. Wij creëren graag een mooie samenwerking met u.

Organiseert u een evenement? SMG Event Security kan de locatie ook van beveiliging voorzien. 

Vraag een offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen? Het aanvragen van een offerte voor onze Services diensten kan via onderstaand formulier. Indien u eerst een vraag wilt stellen kunt u het contactformulier op deze website invullen.

Onze divisies

Event Security - Security Management Group   - Security Management Group

SMG Event Security

Services - Security Management Group   - Security Management Group

SMG Services

Beveiliging Security Management Group  Wie zijn wij Wallpaper