Wie zijn wij

Binnen SMG traffic dragen wij zorg over alles omtrent verkeer. Zowel voor, gedurende en na uw evenement of infrastructurele projecten, staan onze projectleiders voor u klaar als vast aanspreekpunt. Een projectleider Traffic zal met u de details van het project doornemen en waar nodig adviseren en bijstellen. Door middel van het opstellen van een professioneel veiligheidsplan worden alle risico’s in kaart gebracht waar we onze verkeersregelaars over informeren. Inclusief goede instructies en vooraf bepaalde posities, staan onze verkeersregelaars garant voor de veiligheid op de weg.

Niet alleen zijn veiligheidsplannen een essentieel onderdeel van de voorbereiding. SMG traffic gaat een stapje verder en stelt, indien gewenst, ook mobiliteitsplannen op. Op deze manier ontstaat er inzicht en bevorderen we de mobiliteit. Daarnaast willen we inzichtelijk krijgen hoe we verkeersstromen op gaan vangen, wat als leidraad ingezet kan worden tijdens uw evenement of project. In overleg met de klant zorgen wij voor een gedetailleerde uitwerking van de mobiliteitsvraagstukken.

Onze verkeersregelaars beschikken over de meest actuele kennis door middel van hun beroepsverkeersregelaarscursus. Daarnaast zorgen we regelmatig voor opfriscursussen, zodat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en met zorg op de weg staan. Niet alleen zijn verkeersregelaars een vast onderdeel van SMG traffic, ook parkeerbegeleiders behoren tot de groep. Zij dragen zorg over de parkeermogelijkheden van bezoekers bij grote en kleine evenementen.

Onze verkeersregelaars breiden hun kennis uit met diverse specialismen, zoals BRL en VHM/GRW, waardoor zij breed inzetbaar zijn.

Kortom: de werkzaamheden binnen SMG traffic zijn uiteenlopend zoals het begeleiden van voertuigen bij in- en uitritten van bouwplaatsen, infrastructurele klussen of grote en kleine evenementen. Alles is mogelijk!

Vraag een offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen? Het aanvragen van een offerte voor onze Traffic diensten kan via onderstaand formulier. Indien u eerst een vraag wilt stellen kunt u het contactformulier rechts op deze pagina invullen.

Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk reactie.

Onze divisies