Over SMG

Security Management Group is een dienstverlenende organisatie in alles omtrent veiligheid. We zijn ooit begonnen als veiligheidsorganisatie bij uitsluitend voetbalwedstrijden en evenementen in de Kuip in Rotterdam, maar inmiddels zijn we uitgebloeid tot volwaardig veiligheidsorganisatie met de focus op objecten, evenementen en verkeer.

Sinds de oprichting in 1974 staat Security Management Group bekend om haar gastvrijheid en veiligheid, wat als een rode draad door de organisatie loopt. Samen met onze medewerkers werken we hard om veiligheid en gastheerschap in gelijke mate aan te bieden aan onze klanten om zo bij te dragen aan een hoge beleving.

Waarom werken bij SMG?

Werken bij SMG betekent werken in bijzondere omstandigheden, bij uiteenlopende activiteiten en evenementen. Met je collega’s kom je vaak op nieuwe en bijzondere plekken. Geen dag verloopt hetzelfde, de omstandigheden dagen je elke keer weer uit het beste uit jezelf te halen.

Net als jouw toekomstige collega’s ben je proactief en flexibel. Afhankelijk van je mogelijkheden heb je steeds weer met nieuwe uitdagingen te maken. Met je collega’s deel je gedrevenheid en passie voor SMG en onze kernwaarden, die jullie op je werkplek uitstralen. Zo zorgen jij en je collega’s ervoor dat onze opdrachtgevers de meerwaarde van SMG kennen en waarderen.

Die meerwaarde willen we steeds vergroten door ons continu te verbeteren, door vragen en wensen van opdrachtgevers centraal te stellen en maatwerk van hoge kwaliteit te leveren En daar hebben we al onze medewerkers hard voor nodig.

Dat betekent dat we graag in jou als medewerker investeren. Zo kun jij je ontwikkelen, ontplooien en uitgroeien tot een gastvrij visitekaartje van SMG. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je kunt werken in een veilige arbeidsomgeving.

Alles bij elkaar genomen is jouw werk bij SMG nooit saai. In een figuurlijk maar ook letterlijk veilige, vertrouwde omgeving krijg je volop kansen om SMG met plezier te vertegenwoordigen en onze klanten met persoonlijke aandacht beveiliging van topklasse te leveren.

Onze divisies